Förvirring.

Kvällen slutade med en efterfest. Vi hjälptes åt att städa och diska. Sen gick jag hem. Fast jag var inte trött. Jag började se mig om efter saker att göra, slängde iväg de vanliga fyllesms:en till min mor och tittade i min kyl. Där låg en presentask med choklad som jag inte hade öppnat. Ett litet under i sig.

image162

Jag fick ett infall och gick till min granne, klockan hade närmat sig 05.00. Jag knackade på och hon öppnade. "Du ska ha den här", sa jag och lämnade över chokladasken. Hon var yrvaken och extremt förvirrad. "Va!?", sa hon. Jag upprepade att hon fick den och sen stängde jag hennes dörr.

Vi träffades idag. Hon verkade fortfarande förvirrad. Och lite irriterad. Jag känner ånger, jag vill ha tillbaka chokladen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s