Konstnärlig höjd och nyskapande.

Ford gör reklam för sin nya modell av Ford Mondeo:

http://www.youtube.com/watch?v=yjH4g2lLxAY

Påminner den om något?

http://www.youtube.com/watch?v=oP5J4W5GQ3w

Tänkte väl det. Den senare är kanske lite uttjatad men jag tycker att det är bland det bästa som någonsin har gjorts i reklamväg och den sammanfattar väl kanske ganska väl det tidevarv vi avverkar. Fler känner till reklamen och hur den är gjord än vad TV-modellen faktiskt heter. Jag får nog snacka med min copywritervän O om varför det är så.

Annons

  1. P

    Fan Dagge jag hatar att du fick mig att börja läsa Alex Schulmans blogg också… nu har jag ännu mindre ett liv. Han är så sjukt blaha men jag kan inte sluta RSSa, precis som med din! 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s