Mm… Men det betyder INTE att vi är kompisar.

Tre hjälpte mig nyligen med en sak. Jag och bekanta har bråkat lite med företaget under årens gång och vi hyser därför ett inkonsekvent och logiskt bristande hat till alla som har med operatören att göra. Om du är den som fyller på fruktskålarna på huvudkontoret eller släpper förbi VD:n när denne vill köra om dig – du är på vår shit list. Nu fick jag hjälp, av en trevlig supportkille dessutom.
 

image131

När jag förstörde min förra telefon så var det inte bara för mig att köpa en ny lur i Trebutiken, jag var tvungen att teckna ytterligare ett abbonemang. Jag kunde inte heller säga upp det gamla. Därför har jag tvingats betala för båda, ett som jag använder och ett som bara… gör något tydligen. Nu har det varit så här ett par månader. Killen i butiken sa att det absolut inte fanns någon annan lösning. Igår tröttnade jag rejält och satte därför på mig min konversationshatt och ringde till Tres kundtjänst. Stefan, som han hette, hjälpte mig på under fyra minuter. Ingen kö var det heller. Han fimpade extraabbonemanget, gav mig ett förmånligare sådant och var i allmänhet störande sympatisk. Fan.

OK, De får den här men annars är det Snaskefar 4 mot Tres 1. Alla goda ting är inte tre.

image132
Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s