Ursäkta, vi vill ha tillbaka Finland.

Danskarna mopsar sig igen. Nu vill de ha tillbaka det som Sverige har tagit i krigsbyte. Har inte historien lärt dem att det inte lönar sig att komma här och komma? 1658 års fred gäller. Var glada att vi inte nedgjorde er totalt. Nu ska vi inte bråka om lite silver, fula tavlor och några gamla pergament. Efter fula barn är dåliga förlorare det värsta jag vet.

image128

 
Vart går annars gränsen, bokstavligt talat? Vill de ha tillbaka Skåne, Halland och Blekinge också? Bornholm har de ju redan fått tillbaka med krokodiltårar och löfte om bättring. Trondheim ville vi inte ens ha. Nog nu. Annars skickar vi karolinerna på er och det blir ingen lustiger dans kan jag lova.

image129
Annons

 1. Jorma

  ”1658 års fred gäller”
  Du säjer det? Då är du dåligt insatt i vad fredsfördraget säjer i sin egentliga mening!
  Är du medveten om att Skåneland isåfall skulle bli en stat i staten i liknande förhållanden som Åland är gentemot Finland?
  Likaså struntet du framhåller om karolinerna verkar vara ur nån skönlitteraturisk roman.
  Nej ett fritt Skåneland där Sveriges invandrare som inte vill assimelera sig bör skickas norr om Skånegränsen. Svenskar som vill leva i en riktig demokrati kan få bostätta sig inom Skånelands gränser på lika villkor 🙂
  Sverige är en skam för Norden.

  Gilla

 2. Snaskefar

  Ja, det är märkligt hur verklighetsfrämmande jag kan vara ibland. Men jag vidhåller att karolinerna, likt den stolte krigaren på bilden, kan mäta sig med vilken trupp som helst.

  Gilla

 3. Megnuz

  Jag vill inte ha Finland tillbaka… Även om Sovjet är borta så är det skönt att ha lite skog och sjöar mellan sig och ryssen.

  Gilla

 4. Anonym

  Snaskefar din gamle quasinazi. Du kan fa lov at haenge som gallionsfigur med dit clownkostyme pa min yacht nar jeg sejler i Kattegat, og ser over pa fattigsvensken stoppe sit ACKLA snus i kaften.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s