Fårtarmar.

Ett märkligt minne for genom mig precis. Det var i sjunde eller åttonde klass. Vi skulle ha sexualupplysning. Det var inte i biologin utan det var mer principen av att snacka känslor och diskutera hur vi upplevde det där med sex.

image127

Jag kommer inte ihåg om det var en vanlig lärare eller om det var en extern föreläsare/diskussionsledare. Hursomhelst så minns jag däremot att det skickades runt kondomer som man fick ta av om man tyckte att man hade ett behov. Alla killarna i klassen slet åt sig så många de kunde, kanske två paket kvar. Jag undrar fortfarande varför? Vem försökte man lura? Eller var det om det äntligen skulle ske? Om chansen kommer så ska det inte gå åt helvete på grund av kondombrist åtminstone. Idioter, jag själv inkluderad.

Det är lite märkligt att man var så desperat att lägga tassarna på något som så många i vuxen ålder vill slippa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s