Frustration.

Mitt kusinbarn fyllde 11 år idag, detta firades med en kombinerad kräftskiva och barbeque. Hans far är amerikan så det ska alltid grillas. Jag dök upp med min present, en påse Ahlgrens bilar och njöt av en eftermiddag av god mat och trevligt sällskap. Trodde jag. Innan kräftorna ens hade hamnat på bordet så hade fem släktingar (en farbror, en faster, tre kusiner) och två ingifta diton frågat mig om min framtid. Sju personer. Sju gånger var jag tvungen att dra samma historia. "Jo, jag ska ju först slutföra….", "Näe, det blev ju inget med Stockholm just nu eftersom jag först vill slutföra…", "Jag vet inte, det är en ny behandling nu…" etc.

image126

Vi var sammanlagt 15 personer på festen, vi satt vid ett långbord. Man tycker att det kunde ha räckt med att jag kanske tre gånger rabblade vad som ska hända i höst. På slutet var jag väldigt nära att börja ljuga för att hitta lite variation:
– Nä, det finns inget på horisonten och vet du vad? Det skiter jag i eftersom mina nya bikervänner kommer att ta hand om mig in i döden. Finns det någon sprit?

Det sa jag naturligtvis inte.

Annons

 1. Cicci

  Nej och det var säkert bra, men jag skulle betalat mycket för att se deras miner. Jag sökte på internet och din blogg kom upp. Jag du hade tydligen skrivit någon fråga ifall sexmissbrukare kan vara fula och hur de då klarar av sitt missbruk (jag hittar det inte här. Lite för lat, du får ursäkta mig)
  Svaret är: absolut. Fula människor kan fortfarande både vara charmiga och manipulativa. De flesta människor har lättare att hamna i säng med folk än vad de vågar erkänna och som tjej vet man att det är få killar som skulle banga på ett ligg så länge det inte var bindande. I värsta fall kan man alltid muta någon. Människor är svaga, herregud
  Nu fick du mer än du bad om din stackare
  Nej, det är inte av egen erfarenhet, jag tycker bara om psykologi. Nu ska jag vara tyst;)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s