Dumdryg op. 3.

I min bekantskapskrets har jag gett upphov till en skröna som bara växer sig större och värre. Utan att bli avbruten eller idiotförklarad så tänkte jag här ge min version av vad som skedde. Seklet var ungt, yngre än jag. Jag stod på en fest och pratade med en tjej som inte var helt ointresserad av mina närmanden. Vi börjar flirta och vi kommer snart in i den fasen där man börjar skämta lite mer utmanande. Samtalet handlar nu om olämpliga komplimanger. Saker man absolut inte ska säga till sin käresta. Vi kontrar duktigt och kommer på fler och fler idiotiska "artighetsbetygelser". Exempelvis fraser som "Du är väl OK, om man gillar sånt" eller "Du verkar vara en slarvig älskare". Någonstans här händer en väldigt märklig sak.

image123

Tjejen jag pratar med har nått en berusningsgrad (det är så jag väljer ut dem) som verkar få hennes närminne att kollapsa. Hon kommer inte ihåg vad vi står och talar om. När jag då säger "Du svettas ovanligt lite för att vara så fet" så tittar hon på mig som om jag är dum i huvudet. Det kanske jag är men det är inte hennes sak att döma mig. Hon blir vansinnigt sur, jag skrattar. Jag förstår verkligen inte att hon har tagit illa upp utan fortsätter att rada upp fler saker på samma tema. Det uppskattas inte. Jag går hem. Ensam. Igen.

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s