Så begynner det alltså.

Jag var och såg den senaste Harry Potterfilmen. Den var väl OK men jag saknar svar på en rad viktiga frågor, vem har ringen? Varför måste den förstöras?

Bakom mitt sällskap satt det två ynglingar från kranskommunerna, De förde det väsen som man associerar med mopedburen ungdom. Det var ett djävla brölande och till slut röt jag ifrån. Nanosekunden efter det att min sista stavelse lämnade läpparna insåg jag mitt misstag. För det första hyser jag en generell ovilja mot att få stryk utanför stora biografkomplex och för det andra anser jag att säga till i biosalonger är en av de fem största gubbtecknen som finns. Den fullständiga listan (som är högst individuell):
1. Säga till i biosalonger.
2. Bli upprörd över att folk inte röstar.
3. Anse att man är "nere" med dagens musik, att man alltså anstränger sig för att vara i fas.
4. Föra konversationer med sina föräldrar och upptäcka att man faktiskt håller med om allt som sägs.
5. Uppskatta bitterheten i mörk choklad.

Ni undrar säkert vad som hände. Förutom att jag fick maxpuls – ingenting. Pojkarna undrade vad jag hade sagt, någon upprepade "Kan Södra Sandby hålla käften nu?" och sen fortsatte de som om ingenting hade hänt. Någon sa trotsigt "Det skiter jag i.". Tror ni att jag sa till igen? Svaret är nej, definitivt nej.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s