Jag, fast inte.

Jag har sedan ett par veckor tillbaka drabbats av svåra sömnproblem. Orsaken kan vara osagd men jag är alltså vaken under vargtimmarna och långt in på morgonen. Det är inte bra att det är helt tyst omkring en för då lämnas man ensam med sina tankar. Det är helt otroligt hur väck jag är. Dagen bräcker, solen går upp. Soluppgången är skitful. 

Hursomhelst, jag rör mig i bostaden, jag kollar på TV, jag läser och eftersom inget hjälper så går jag ibland ut också. På en av mina nattliga promenader så stötte jag på tidningsbudet. Han kände igen mig, han hälsade med orden:
– Det är ju du! Det är ju du som alltid försöker sno mina tidningar på fyllan!

Det hjälpte inte mot sömnlösheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s