Älvdans.

För ett par inlägg sedan så använde jag begreppet älvdans, några av er har undrat vad jag menar med det. När jag var yngre så sa min far alltid att älvorna dansade på ängarna under sommarnätterna, man kunde se det sent om natten eller extremt tidigt på morgonen. I de yngre tonåren lärde jag mig att det naturligtvis inte är på detta vis. Det handlar helt enkelt om att daggen avdunstar som min fysiklärare på högstadiet förklarade för mig. Det ser ut så här:

image53

Det är alltså det vita i bildens mitt som avses.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s