Vi tunga snubbar.

Jag tillhör ett nätverk, jag utnyttjar det inte särskilt ofta men det är coolt att ha med i CV:et. På papperet är det svårt att komma med men jag har sett tillräckligt många idioter ansluta för att helt och hållet ha tappat tron på kvalitetssäkringen i urvalet.

Såg förresten Carin Götblad på TV häromdagen. Hon berättade om polisens kartläggning och störning av landets 100 tyngsta yrkeskriminella. Projektet har börjat ge resultat, man läser just nu nästan varje dag om tillslag mot Bandidos. Hon verkar ge ett kompetent intryck och jag är säker på att Novaprojektet, som det heter, kommer att lyckas.

Nu gled jag från ämnet, nätverket jag tillhör heter Nova 100. Ser bra ut i meritförteckningen i dagsläget.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s