Inte coolt.

A står och pratar med mig. Det låter bla bla bla bla bla bla etc. Han kontrollerar min uppmärksamhet genom att säga "han är släkt med Peggy Klein, vet du vem det är?".

Jag tänker efter febrilt, jag känner ju igen namnet så väl och jag börjar gissa på olika sammanhang som jag kan ha stött på henne. Det är ett ovanligt namn och jag vet att jag har haft med henne att göra. Är det ett gammalt ragg? Har vi pluggat ihop? Känner hon mina föräldrar? Till slut inser jag att jag inte kommer att lyckas, vilket är enormt irriterande. Jag frågar då A om han kan ge mig sinnesro och berätta vem människan är. A säger:
– Hon är kurator på hudkliniken.

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s